Japansk Lifting med Akupressur

Ansigtsterapi og Virkinger

Ansigtsterapi
Japansk Lifting med akupressur er en ansigtsterapi hvor jeg kombinerer lymfedrænage, ansigts  zoneterapi, akupressur og vævsopstrammende massage i én behandling.

Hvornår bruges teknikken
Mental og fysisk stress vil hyppigt lokalisere sig i ansigtsmuskulaturen og skabe øget muskle spændinger, samt nedsat drænage fra de vigtige strukturer i og omkring ansigtet. Dette kan betyde at du oplever smerter i nakke, kæbe eller hovedpiner, mens andre kan opleve søvnbesvær og tankemylder. Ansigtet kan også miste vitalitet og spændighed, der ses poser under øjne, og i det hele taget virker man træt at se på.

Fjerne spændinger
Under behandlingen vil jeg arbejde i dybden med at løsne muskler, øge lymfedrænagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge ovenstående problematikker.

Energigivende behandling
Japansk Lifting med akupressur kan anbefales til dig med en fortravlet hverdag, hvor for mange udfordringer og for lidt tid til afslapning eller mental opladning kan give anledning til problematikker. Det kan også gives som en dejlig afslappende og energi givende behandling, hvor du helt sikkert vil kunne mærke, hvordan roen indfinder sig i kroppen.

En normal behandling tages 60 min og koster 450 kr

En udvide behandling med rensemaske og fugtmaske tages 80 min og koster 600 kr.

Det anbefales flere behandlinger for at kunne se de synlige virkninger på bl.a rynker, poser under øjne, pigmentation ændringer.

 

 

 

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 12:51

Hej Ann Lee. Jeg vil gerne starte anti-stress behandling op hos dig. Mvh Anita

11.07 | 09:29

Hej Ann Lee

har du kendskab til akupressur, som bliver brugt i graviditeten op til fødslen som smertelindring? Hvis ja, har du så tid i denne uge inden lørdag?

11.05 | 21:41

Hej Tine
Det er bedst at sms'e mig på 22315063 for en tid. Og ja jeg har tider på fredag og lørdag.

Mvh Ann

11.05 | 20:22

Hej

Har du tid til cupping massage på fredag eller lørdag i denne uge ?

Mvh Tine