Integrativ behandling med akupunktur og hypnose/NLP

Vil du gerne tabe dig?

 

At tabe sig føles ofte som en umulig udfordring. De adskillige mode-diæter igennem årene har været for de fleste store skuffelser.

Jeg mener, at grunden til at de fleste diæter mislykkes er, at de påtvinger dig urealistiske begrænsninger for, hvordan du kan leve dit liv. Nogle lægger vægt på at spise enorme mængder af protein, mens andre lægger vægten på kulhydrater. Uanset hvad, så gør det, at du skal foretage drastiske ændringer med hensyn til hvilken slags mad du spiser, og hvornår du spiser den. 

Jeg tilbyder et nyt integrativt koncept, hvor jeg med hypnose, akupunktur og bindevævsmassage skaber en helhedsorienteret metode som skal hjælpe dig til at blive mellem de 5% som opnår varigt vægttab. Jeg vil give dig hjælp og redskaber til at leve et varigt liv som sund og slank.

Pakke-tilbud på 3 behandlinger (3 x 2 timer) forudbetalt 2000kr. spar 400 kr.

Behandlingsforløbet begynder med at du udfylde et spørgeskema om din baggrund og overvægt derhjemme. Den første session starter med en samtale og så påbegynder jeg først med akupunktur og bindevævsmassage, og derefter hypnose. De efterfølgende sessioner starter jeg med opfølgning fra sidst og behandlingen med justering efter behov.

 

Akupunktur
Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsform. Når man tager på, er det ofte p.g.a. et eller flere af fordøjelses organer, som er ud af balance. Jeg vil ved at stille en række spørgsmål, at se din tunge og mærke din puls finde frem til årsag/årsagerne til din overvægt. Derefter vil jeg påbegynde behandling ved at vælge nogle punkter i kroppen og ørerne, som vil hjælpe dig til at genskabe balancen ved f.eks. at øge din forbrænding og styrke sindet, så du bedre kan holde fast i din nye sunde livsstil. Desuden får du kostråd til hvilke madvarer og tilberedelsesmetoder, som er mest hensigtmæssigt for dig. Jeg vil også anvende bindevævsmassage med sugekopper til at udrense din krop. Affaldstoffer i bindevævet binder meget væske og er derfor vigtigt at få dem udrenset i en slankebehandling.
Hypnose og NLP
Hypnose og hypnoterapi er blandt verdens mest effektive metoder til forandring, indlæring og meget andet. Hvis du ønsker en hurtig og blid behandlingsmetode, som giver succes, er hypnose og hypnoterapi det bedste valg. I første session fortæller jeg om hypnose/NLP, om hvordan det virker og om hvordan man kan forvente at opleve det. Du kan naturligvis stille alle de spørgsmål du har lyst til.| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 12:51

Hej Ann Lee. Jeg vil gerne starte anti-stress behandling op hos dig. Mvh Anita

11.07 | 09:29

Hej Ann Lee

har du kendskab til akupressur, som bliver brugt i graviditeten op til fødslen som smertelindring? Hvis ja, har du så tid i denne uge inden lørdag?

11.05 | 21:41

Hej Tine
Det er bedst at sms'e mig på 22315063 for en tid. Og ja jeg har tider på fredag og lørdag.

Mvh Ann

11.05 | 20:22

Hej

Har du tid til cupping massage på fredag eller lørdag i denne uge ?

Mvh Tine