Klienter fortæller om deres oplevelser

Her kan du læse om hvad nogle af mine klienter har oplevede under og efter hypnose/NLP terapi

Anna - 79 år, Hypnose mod søvnløshed.

Det er gået meget fint med at sove efter de 2 sessioner. Jeg har fulgt dine råd og instrukser i åndedrætsøvelser og de har virkelig hjulpet mig, så tak for denne gang og jeg vender tilbage, hvis jeg har brug for dig. Og i øvrigt er kramperne i mine læg forsvundet efter massagen.

Maria - 23 år, hypnose til vægttab, har taget 20 kg på efter fødsler af 2 børn.

Efter hypnose behandling har jeg kunnet holde mig fra de søde og usunde sager. Jeg er blevet mere motiveret til at gå en tur. Jeg vil helt sikke anbefale dig til mine veninder og hele familien. 

Sophie Kingo - Hypnose til mere ro og selvtillid

Jeg vil gerne sige dig tak. Du har inspireret mig til at blive akupunktør på grund af al den flid og omsorg du har givet mig i min svære tid. Af alle de terapeuter og læger jeg har søgt behandling hos, er du den eneste, som har givet mig en reel behandling og givet dig tid til at lytte. Det vil jeg tage med mig hele livet. Jeg håber jeg kan give dét videre til andre, som du har givet mig.

Nadia - Danskemester i Bamtamvægt 2014 - Mere selvtillid 

Den 30.01.2014 til Det Jyske Mesterskab - Jeg er kommet over min kamp. Ville bare lige skrive at det gik rigtigt godt og at jeg vandt. Så det er jeg dig taknemmelig for.

Den 23.04.2014 til Det Danske Mesterskab - Kampen gik godt og jeg vandt igen. Det har hjulpet mig rigtigt meget at komme hos dig. Ikke kun i boksning, men jeg er mere glad i det hele taget. Det skal du have tak for. 

Jeppe Engdal, Skejby, Aarhus N, 8200. - Ond i ryggen

Jeg har deltaget i hypnoseterapi hos Ann i en længere periode i forsommeren 2012. Udgangspunktet for terapien var vedvarende rygproblemer. Disse problemer har jeg søgt at arbejde med via fysioterapi og fysisk træning, og det var derfor med en vis skepsis, at jeg indgik i forløbet hos Ann.

Desto større min overraskelse. Gennem et velstruktureret forløb med samtale, diagnosticering og behandling arbejdede Ann med stor professionalitet med min bevidsthed og tænkning om rygproblemerne. Det blev tydeligt for mig, at Ann besidder en stor faglig ekspertise inden for et bredt felt af behandlingsmetoder, der dækker både fysiske og psykiske tilgange. Fysioterapi, NLP-terapi, hypnoseterapi og akupunktur er en del af Anns handleberedskab og hun mixer disse metoder med en sikkerhed, der er forbløffende.

Konkret arbejdede vi i hypnosetræning i flere sessioner og med træning hjemme imellem disse. Dette har givet mig en tydelig bevidsthed om muligheder og styrker, som jeg besidder og som kan anvendes i min egen træning og tænkning. Ann har en behagelig og naturlig stemmeføring i hypnoseseancerne og formår at bringe mig væk fra de øvre bevidsthedslag og ned i dybere lag. Dette har hjulpet mig til at finde teknikker til at kunne selvtræne og på egen hånd finde frem til disse hypnotiske lag. Jeg anvender disse teknikker i min egen træning af ryggen derhjemme.

Birgitte 8000,Aarhus C - Mere positiv livssyn

Det var en utrolig fredfyldt og dejlig oplevelse - min hypnose i torsdags, Anns stemme og hendes "beskeder" var meget beroligende, afslappende, etc.

Jeg svævede hjem fra Anns klinik i torsdags. Jeg var helt "høj". Og aftenen var helt i top. Søvnen var fredfyldt og lang. 

Fredag morgen og på arbejde gik ligeledes godt - på den måde at jeg følte mig fuld af overskud.

Der var selvfølgelig problemer / udfordringer, etc. men det tog jeg stille og roligt. 

I weekenden var jeg på besøg hos min kæreste, sammen med en ven. Min kæreste og jeg har pt en del problemer i forbindelse med at jeg skal flytte - men der er endnu ikke styr på hvorhen og hvornår. Og så vores grunduenighed om at jeg gerne vil flytte sammen på en eller anden måde og han foretrækker vores weekendforhold. Det popper så op on and off, og i denne weekend poppede det meget op.

Men jeg dykkede ikke ned i et meget trist humør, som jeg normalt sikkert ville have gjort. Jeg blev ked af det, men ikke ulykkelig. Jeg havde hele tiden på fornemmelsen at det nok skulle gå - på den ene eller den anden måde. Altså at jeg ikke behøvede at være "bange", frygte fremtiden, etc

Og også at jeg ikke er afhængig af ham. Hvis vi ikke kan finde ud af det sammen, så må vi måske en dag gå hver til sit, og det klarer jeg, selvom jeg bestemt ikke håber at det går sådan.

 Så jeg synes bestemt det har gjort en stor forskel!

Yvonne fra Hammel - Jalousi og at give slip

Jeg kom ind til Ann for at prøve hypnose. Jeg var nysgerrig, men alligevel lidt skeptisk i starten om det nu kunne gøre noget godt, efter alt der vises i fjernsyn om folk der gør de mest underlige ting. Det kan jeg kun afmystificere, fordi selvom jeg var i hypnose, var det på ingen tidspunkt sådan at jeg ikke kunne huske det der foregik. Og jeg var meget behagelig afslappet og udhvilet bagefter.

Man er i en trance ligesom at være i en drøm.. der bliver arbejdet med det ubevidste, ting der er sket i fortiden der kan blokkere din handling i nutiden. Jeg har selv arbejdet med blandt andet med at lære ”at give slip” og ”jalousi”. Og der er bare sket meget, at jeg faktisk kan sige at det har hjulpet mig næsten 100%.

Ann har spurgt meget grundigt ind til problemstillingen og udfra det valgt sin behandlingsmetode, hvilket for mig har været diverse metoder i hypnose og NLP.

Jeg kan kun anbefale Ann, fordi hun er meget dygtig til det hun laver, og heller ikke i det mindste akupunktur, som jeg også har prøvet igennem længere tid. Og som jeg tror kan være i en fin kombination med hypnose. Tak Ann!

Maud fra Aarhus C - Lukkehed, forhøjet blodtryk og sødtand

Jeg kan mærke små gode forndringer i min adfærd. Når mine "gamle tanker" dukker op og jeg er på vej ind i rumminitationens greb får jeg stoppet op efter kort tid ved at min indvendige stemme siger "nej, det gider jeg altså ikke igen" og det lykkes mig at tænke på noget andet godt eller bare neutralt. Nogle gange har jeg dog oplevet nye ting som jeg har sværre ved at få stoppet!
Jeg har oplevet diskussioner mellem et par af "de dominerende kollegaer", hvor jeg har hørt mig selv glide af men ikke helt assertivt!
Jeg føler at min grundstemning er blevet lidt hævet - finder de lyse ting og prøver at skubbe de mørke væk.
Min datter fik som den første min oplevelse af besøget hos dig - hun reagerer positivt. Min eksmand forstod nok effekten bedre og er forøvrigt glad men også lidt misundelig over at jeg har fundet frem til dig .......

Et godt fysisk tegn på bedring ....alt i alt .... er mit BT. Jeg har skulle måle det 3 døgn to gange dagligt (mhp tbl behandling) - og det ligger som hos en ungmø! Inden jeg kommer ud til dig tirsdag har jeg en konsultation hos min læge - spændt på resultatet!

Min søde tand er tæmmet - uden store daglige anstrengelser. Og jeg er faktisk ved at få et ganske godt forhold til min kollega XX. Min tagen for stor ansvar i arbejdssituationer kom frem ved den første supervision ( kursusforløb 2t x 2 /mdr i 4 mdr ). Jeg arbejder stadig på "at komme helt op og stå" efter de turbulente år i mit liv ......jeg er rigtig godt på vej .....meget takket være dig!

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 12:51

Hej Ann Lee. Jeg vil gerne starte anti-stress behandling op hos dig. Mvh Anita

11.07 | 09:29

Hej Ann Lee

har du kendskab til akupressur, som bliver brugt i graviditeten op til fødslen som smertelindring? Hvis ja, har du så tid i denne uge inden lørdag?

11.05 | 21:41

Hej Tine
Det er bedst at sms'e mig på 22315063 for en tid. Og ja jeg har tider på fredag og lørdag.

Mvh Ann

11.05 | 20:22

Hej

Har du tid til cupping massage på fredag eller lørdag i denne uge ?

Mvh Tine