Hvad er Hypnose og Hypnoterapi?

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

Hypnose og hypnoterapi er blandt verdens mest effektive metoder til forandring, indlæring og meget andet. Hvis du ønsker en hurtig og blid behandlingsmetode, som giver succes, er hypnose og hypnoterapi det bedste valg. 

Hypnose er en indadvendt, afslappet tilstand, hvor du er i kontakt med positive ressourcer i underbevidstheden eller det ubevidstesind. Det betyder, at du nemmere kan nå dine mål eller ændre personlige tilstande og mønstre og dermed opnå den tilstand, du ønsker.

I den hypnotisk tilstand er det lettere at få adgang til den ubevidste viden og de ubesvidste ressourcer, som underbevidstheden råder over. Kombinationen af en større viden og de ubevidste ressourcer, som du kan lære at bruge, vil giver dig flere valgmuligheder. 

Hypnoterapi kaldes det, når man i hypnose bruger tearpeutiske metoder, som er baseret på velgennemprøvede psykologiske principper.

Ifølge lægen Jens-Jørgen Gravesen fra Aarhus, kan de mange psykiske og psykosomatiske lidelser skyldes negative hypnotiske tilstande, der er opstået spontant og ubemærket. Angst, depression, OCD, PTSD, migræne, smerter, muskelspændinger, svimmelhed, synforstyrrelser, koncentrationsbesvær, spiseforstyrrelser, cutting, træthed, mareridt, mv. kan være resultater af negativ spontan-hypnose NSH.

NSH kan opstå, uden at den opleves og forstås som en hypnotisk tilstand, hvor opmærksomheden spontant koncentreres og danner en ubevidst indlæring i en ond cirkel af negative følelser, tanker og reaktioner. Men med viden om hypnose og især trancefænomenerne kan tilstandene identificeres og opløses. 

 

Hvad kan hypnose og hypnoterapi afhjælpe: 

  • Alle slags afhængigheder, f.eks.rygestop, sødesager, alkohol, medicin..
  • Vægt reduktion, spise forstyrrelser...
  • Alle slags angst, f.eks. Eksamensangst, socialangst...
  • Alle slags fobier, f.eks. Højdeskræk, edderkopper....
  • Følelsesproblematikker, f.eks. jalousi, lavt selvværd..
  • Par problemmer.
  • Alle slags smerter f.eks. migræne, kroniske ryg og nakke smerter….
  • Stress og uro.
  • Søvnbesvær, f.eks. Søvnløshed…

 

 

Hvordan foregår en hypnose behandling?

Hver session indledes med en samtale, hvor du fortæller dine overvejelser eller beslutninger, mens jeg stiller forskellige spørgsmål for at finde ud af hvad det er vi skal arbejde med, og hvad målet med sessionen er.

I første session fortæller jeg om hypnose/NLP, om hvordan det virker og om hvordan man kan forvente at opleve det. Du kan naturligvis stille alle de spørgsmål du har lyst til.

Derefter går vi videre til hypnosen eller NLP. Du sidder i en behagelig lænestol og slapper af. Du skal egentlig ikke gøre andet end at lukke øjnene og slappe af, det bedste du kan gøre, er faktisk at gøre ingenting.

Mange bliver overraskede over at de var i stand til at slappe så meget af, og over hvor behageligt det er at være i hypnose.

Og hvor mange sessioner har man så brug for?

Det er naturligvis et spørgsmål, som mange stiller, men det er ikke muligt at give et klart svar på det. Hvor mange sessioner man har brug for, afhænger af mange faktorer, f.eks. af hvor høj motivationen til forandring er, problemets art og hvor længe man har haft problemet (problemer man har haft i kort tid, er ofte hurtigere at forandre end problemer, man har haft i mange år).

Men selvom et problem måske ikke er fuldstændig løst på en enkelt session, forventer jeg dog at der vil ske positiv forandring efter hver session.

Jeg tilbyder et 10 turs klippekort til 4000 kr, én behandling koster normalt 800 kr. Du kan bestemme om du vil købe kortet senest efter din anden behandling og din indbetalte penge vil så blive trukket fra de 4000 kr. Den høje rabat skyldes at jeg har erfaring for at mange problemer kræver tid for at løses, og jeg sætter stor ære i at mine klienter oplever en virkning af min behandling.

 

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 12:51

Hej Ann Lee. Jeg vil gerne starte anti-stress behandling op hos dig. Mvh Anita

11.07 | 09:29

Hej Ann Lee

har du kendskab til akupressur, som bliver brugt i graviditeten op til fødslen som smertelindring? Hvis ja, har du så tid i denne uge inden lørdag?

11.05 | 21:41

Hej Tine
Det er bedst at sms'e mig på 22315063 for en tid. Og ja jeg har tider på fredag og lørdag.

Mvh Ann

11.05 | 20:22

Hej

Har du tid til cupping massage på fredag eller lørdag i denne uge ?

Mvh Tine