Klienter fortæller om deres oplevelser

Her kan du læse om hvad nogle af mine klienters har oplevede efter akupunktur behandlinger.

Akupunktur med moxa, som sender varm gennem nålene dybt ind i muskler og lede til at bryde arvævet og øge kredsløbet i området-

Lone Neueman - Aarhus - dyrker tennis i sin fritid. Hun har endnu engang kommet pga tennis albue i højre arm. Efter 3 ugenlige behandlinger skrev hun :-

Jeg er så glad, da jeg føler mig kureret med min tennis albue. Jeg har ingen gener haft, så lad og slutte forløbet for denne gang. 

Jan Nielsen - Aarhus - kampsport, smerte i skulderen. Én behandling med akupunktur og bindevævsmassage 

Min skulder er i bedring, og jeg er begyndt at træne den langsomt. Jeg ser lige tiden an og kontakter dig hvis eg syntes en behandling mere er nødvendig.

 Somei Back - England - løbeskade fra ultraløb

 Ann treated me over a period of 3 days from 30/10/2015 with acupuncture, moxa ( hot needles), sucktioncups and connective tissue massages.  
In June, I had fallen and suffered multiple injuries during my 8th marathon of the year and continue to fall and injure myself during the following 5 further marathons/ultras.  I needed urgent treatment as conventional medical help did not work for me and flew to Denmark to seek Ann's help.
My final session was on the 3/11/2015 and I ran the Bournemouth Marathon on 4/11/15 without pain/fall and clocked my first sub 5hour marathon since initial injury in June and have ran 9 further marathons since and all without pain and injury!!!
I am thrilled to say that I have found my joy of running again and have regained my speed with confidence and it is all because of Ann's treatments!
Thank you Ann and just one more marathon until 2016 - 32 marathons and 2 x 100 milers planned so far :-) 

Sophie Kingo - Mere ro til hverdagen og spænding i nakken og skulderen.

Jeg vil gerne sige dig tak. Du har inspireret mig til at blive akupunktør på grund af al den flid og omsorg du har givet mig i min svære tid. Af alle de terapeuter og læger jeg har søgt behandling hos, er du den eneste, som har givet mig en reel behandling og givet dig tid til at lytte. Det vil jeg tage med mig hele livet. Jeg håber jeg kan give dét videre til andre, som du har givet mig.

Peter Asaa, 8680, Ry - Parkinson sygdom

Jeg er en mand på 66 år, som har fået stillet diagnosen Parkinson for få måneder siden. Jeg har netop gennemført et to ugers intensivt behandlingsforløb for Parkinsonramte hos Ann Lee. I behandlingsforløbet har bl.a. indgået samtale, fysiske øvelser til optræning af styrke, motorik og balance, individuelt tilrettelagt akupunktur, herunder også elektrisk akupunktur, samt massage.Det har været en rigtig god oplevelse, hvor jeg er blevet meget mere bevidstgjort om sygdommens væsen og min egen håndtering af den, både mentalt og kropsligt. Jeg føler mig nu meget bedre til at påtage mig mit medansvar for det videre forløb af sygdommen, da jeg synes, at Ann Lee på en venlig og kompetent måde har givet mig nogle gode "værktøjer" til at gå videre med. Mine forventninger er, at minimere symptomerne på sygdommen og at udskyde tidspunktet for en evt. medicinering. 

Kirsten Bargholz, Lystrup,8200. Aarhus N - Iskias smerte

Jeg vil bare lige udtrykke min glæde over akupunktur behandlingen i mandags, det har simpelthen været fantastisk at min smerte i venstre ben næsten er helt væk efter et halvt år med smerter hver dag. Om jeg skal have endnu en behandling for at slippe af med det sidste, ved jeg ikke, men det der er sket indtil videre er i hvert fald helt utroligt skønt.

Maj Schou 8000 Aarhus C - Gravidetet kvalme

Jeg vil bare sige 1000 mange gange tak for din hjælp i lørdags da jeg var hos dig. Jeg har slet ingen kvalme mere og kan mærke der er sket ændringer i min krop. Det er som om det hele er faldet nedad i kroppen og føles meget mere i balance. 7-9-13 for at det holder :-). I hvert fald 1000 mange gange tak for din hjælp. Det har virkelig bare været godt. !!! 

Lis Andersen, Skejby 8200, Aarhus N– Nerve smerter

Jeg er igen startet ved Ann på grund af nervebetændelse i mit højre ben,havde mange smerte nu er det blevet meget bedre og jeg er også gået ned i medicin forbrug.Der følger andre skavanker med når man overbelaster det raske ben. det var så slemt i det raske ben at jeg ikke kunne gå.men en tur ver Ann kunne jeg gå igen.Min skulder har hun også fåer i ordensamt smerter i lænden.Har også prøvet hypnose til vægttab og smerte.

Jeg kan varmt anbefale Ann hun er dygtig og et dejligt varmt menneske. 

Lissy Sundtoft, Lisbjerg 8200 Aahus N –Smerter i arm og ryg 

Jeg har længe tænkt at jeg ville skrive til dig, for du skal vide at jeg har været rigtig glad for behandlingerne hos dig i foråret. Både min arm og min ryg har det rigtig godt. Og jeg har lovet mig selv at jeg kontakter dig igen med det sammen, hvis jeg får ondt. Så 1000 mange tak for hjælpen. 

Jeanette Lindhardt, UNI-C Olof Palmes Allé 38 8200 Århus N - Migræne og gigt i ryggen

Mail adr. jeanette.lindhardt@uni-c.dk 

Ann har flere gange givet mig akupunktur for migræne og gigtsmerter i ryggen, hvilket har hjulpet mig meget. Anns omhyggelighed og dygtighed inden for akupunktur kan varmt anbefales. Prøv det, og du bliver et nyt menneske igen.

Lis Wuff Andersen. Skejby 8200 Århus N - Kroniske smerter i hele krop 

Jeg begyndte ved Ann da mange smerter i ryg, nakke også i mine ben, kunne næsten ikke gå mere end 200 m. Efter nogle behandlinger kunne jeg gå 2 km. Jeg ville gerne tabe mig, og ud at flyve uden at være bange, kunne pludselig begynde at græde uden grund. Alt dette har hun kureret, i dag kan jeg gå 7 km om dagen. Mit astma er også blevet bedre, hun har gjort mit liv meget lettere, kan mange ting så som at tage i Legoland med mine børnebørn uden at blive dårlig, og skal gå i seng efter en dejlig dag. Har også været ude at flyve i 14 dage med mit barnebarn, svømmet, gået ture hver dag uden at have smerter, så det er et under at kunne gøre hvad man har lyst til uden smerter. Mange tak til Ann, hun er en dygtig pige. 

Sussanne Mortensen, Vejlby 8200 Århus N– Hovedpine og muskelsmerter 

Da jeg started hos Ann, for at få det bare lidt bedre, var det en dejlig overraskelse, at jeg ikke bare fik det lidt bedre, men meget bedre. Mine muskelsmerter og myoser, som plejede at give hovedpine forsvandt. Jeg led af svimmelhed hvor det hele drejede rundt, forsvandt med et par enkelte øvelser. Jeg led meget af kvalme, med ved at hun gennem massage skabte et flow, altså en bedre gennemstrømning i kroppen, og ved at lytte til de råd hun gav, forsvandt dette samtidig.

Min kæreste havde en træt kontorarm der smertede, men dette fik Ann også løst!

Jeg kan kun give Ann de varmeste anbefalinger, da hun har været med til at gøre livet mindre smertefuldt og højnet livskvaliteten i dagligdagen. 

Kirsten Sander 8000 Århus C - Rygestop 

Det går fantastisk godt med rygestoppet. Jeg har ikke for alvor været fristet til at ryge en cigaret, og jeg arbejder meget med det psykiske element, med ikke at gemme angsten og rygetrangen væk, men erkende når den er der. Det er ikke en kamp, på samme måde som det har været tidligere, hvor jeg har forsøgt at stoppe. Så jeg tror bestemt ikke, at jeg får brug for flere behandlinger, og jeg tror, at nålene har været til god gavn…..Tusind tak for hjælpen!!!

Elisabeth Kruse, Elev, 8200 Aarhus N - Følelsløshed i ben i 10 år

Jeg kom til Ann med en over 10 år gammel skade: Mine rygproblemer havde gjort, at jeg havde mistet følelsen i dele af venstre lår og skinneben. Lægen sagde i sin tid, at nerven nu var død og at der ikke var noget at gøre. Jeg konsulterede Ann, som sagde, at det måske ville blive svært, nu hvor skaden var så gammel, men hun ville gerne prøve. Med en kombination af akupunktur og bindevævsmassage er det lykkedes Ann at få liv i store dele af det, der før var følelsesløst. Vi fortsætter og ser om det sidste også kan komme med.

 Lotte Brøgger - Trige, Aarhus N - Smerter i håndled 

Jeg vil bare lige fortælle at det går helt fantastisk godt med mit håndled. Jeg er så lettet og taknemmelig over din behandling. (Det tog 2 behandlinger af massage og akupunktur i løbet af 14 dage).

 

 

 

Sofie 13.08.2018 08:26

Jeg er yderst tilfreds med Ann's akupunktur og massage. Jeg føler mig altid velkommen og godt behandlet. Jeg vil anbefale Ann's behandlinger til alle, der døjer

Somei Back 11.12.2015 13:46

Ann behandlede mig 30/10/15 med akupunktur, urter, kopper og sammenknytte tissue massage over en periode på 3 dage. Jeg havde fået flere skader ved min 8 marathon/ultra af året i juni & var faldet i alle efterfølgende 5 maratonløb. Jeg har løb 10 yderlige

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 12:51

Hej Ann Lee. Jeg vil gerne starte anti-stress behandling op hos dig. Mvh Anita

11.07 | 09:29

Hej Ann Lee

har du kendskab til akupressur, som bliver brugt i graviditeten op til fødslen som smertelindring? Hvis ja, har du så tid i denne uge inden lørdag?

11.05 | 21:41

Hej Tine
Det er bedst at sms'e mig på 22315063 for en tid. Og ja jeg har tider på fredag og lørdag.

Mvh Ann

11.05 | 20:22

Hej

Har du tid til cupping massage på fredag eller lørdag i denne uge ?

Mvh Tine