Intergrativ behandling med akupunktur og hypnose

Lider du af søvnløshed?

 

 Søvnproblemer berører mange mennesker. Søvnproblemer kan afhjælpes. Få din nattesøvn og undgå depression, tab af livskvalitet, ringere immunforsvar og at tage på. Søvnløshed er næstefter smerter den hyppigste årsag til at folk går til læge. 25% af den voksne befolkning klager over søvnproblemer og af dem har 10-12% så store problemer, at de har brug for hjælp. 300.000 danskere tager dagligt medicin for at kunne sove.

 

Jeg tilbyder et nyt integrativt koncept, hvor søvnløshed behandles med akupunktur og hypnose. Hver behandling vil vare 1½ timer.

Pakke-tilbud på 3 behandlinger (3 x 1½ timer) forudbetalt 2000kr. spar 400 kr.

 

Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsform. Formålet med akupunktur er at stimulere kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv, så balance genskabes.
Akupunktur udmærker sig ved, at patienterne ofte slipper helt af med deres sygdom – modsat den traditionelle vestlige behandling med medicin, der ofte kun dæmper symptomerne og i mange tilfælde giver ubehagelige bivirkninger og afhængighed.
Jeg vil ved at stille en række spørgsmål, at se din tunge og mærke din puls finde frem til årsag/årsagerne til din søvnløshed. Der efter vil jeg påbegynde behandling ved at vælge nogle punkter i kroppen og ørerne, som vil hjælpe dig til en bedre søvn. Dette sker ved en blanding af indstik med sterile engangsnåle og/eller akutryk. Behandlingen varieres efter hvor følsom den enkelte er.
Søvnløshed er sjældent et isoleret problem, men hænger oftest sammen med andre problemer, man som menneske tumler med i sin hverdag.
Jeg vil med udgangspunkt i vores samtale, sammen med dig, finder dine styrker og resourcer fra dine hverdags situationer. Disse styrker og ressourcer vil jeg bruge, når du er kommet i trancen. På den måde kan din underbevished aktivere dem når du har behov for det.

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 12:51

Hej Ann Lee. Jeg vil gerne starte anti-stress behandling op hos dig. Mvh Anita

11.07 | 09:29

Hej Ann Lee

har du kendskab til akupressur, som bliver brugt i graviditeten op til fødslen som smertelindring? Hvis ja, har du så tid i denne uge inden lørdag?

11.05 | 21:41

Hej Tine
Det er bedst at sms'e mig på 22315063 for en tid. Og ja jeg har tider på fredag og lørdag.

Mvh Ann

11.05 | 20:22

Hej

Har du tid til cupping massage på fredag eller lørdag i denne uge ?

Mvh Tine